Despre noi

Tradiție și continuitate

ADIDAC COMIMPEX este o firmă înființată în anul 1994 specializată în producerea de mături din sorg și de cozi de perii, mături și mopuri. Aceasta a pornit ca o afacere de familie, ajungând ca astăzi să ofere un loc de muncă stabil pentru mai mult de 50 de angajați.

În prezent Adidac oferă cea mai mare producție de mături din sorg de pe piața Europeană și cozi de perii, mături și mopuri de cea mai înaltă calitate. Prețurile noastre fiind printre cele mai competitive datorită producției proprie în ceea ce constă majoritatea materialelor prime.

Suntem singura fabrică din Europa care își asigură o bună parte din producție prin cultivarea și exploatarea sorgului pentru o aprovizionare constantă, dar și producția proprie de cozi care intră în procesul de fabricare a măturilor.

Calitate și desfacere de piață

De-a lungul timpului am învățat faptul că relația cu clienții constă în capacitatea noastră de a furniza produsele dorite într-un timp cât mai scurt posibil și la o calitate cu care să ne mândrim atunci când produsul iese pe poarta fabricii. Aceste lucruri combinate duc la o creștere a relației cu partenerul de afaceri și la creșterea vânzărilor pe ambele părți.

Pentru a face tot posibilul de a oferii încrederea dorită potențialilor clienți, atât în privința calității, dar și a provenienței materiei prime, am obținut certificarea de calitate ISO 9001, respectiv FSC® FSC-C116025 pentru a atesta faptul că tot lemnul prelucrat de noi este gestionat corespunzător, iar resursele sunt utilizate in mod optim.

Look for our FSC® -certified products

Clienții noștrii principali sunt lanțurile mari de magazine și marii retaileri din Germania, Marea Britanie și Elvetia, aproximativ 75% din producția proprie fiind alocată exportului, restul de 25% fiind distribuită în țară.

Eforturile și creșterea constantă Adidac a fost remarcată de către revista Capital, care în anul 2015 a scris un articol despre aceasta. Articol Adidac – revista capital.

Transport și ambalare

Partea de transport a produselor se poate face în mai multe feluri în funcție de dorința clientului:

EXW – Marfa este pregătită la depozitul fabricii și ridicată ulterior de către client. Se poate face preluarea atât sub formă de vrac cât și paletizate, în funcție de spațiul disponibil pentru încărcare, dar și de bugetul alocat.

CIP platforma descărcare – La un depozit principal de unde partenerii își gestionează și distribuie marfa după bunul plac între punctele de lucru. Se poate realiza livrarea în formă de vrac, paleți de 220 buc/palet sau paleți dubli de 500 buc/paleți – Valabil oriunde în Europa.

CIP fiecare punct de lucru/magazin individual – În aceeași măsură se poate realiza transportul în mod individual pentru fiecare magazin în parte, în funcție de necesitățile de aprovizionare ale acestuia. Marfa se poate livra paletizată cu câte 220 de bucați/palet sau paleți dubli cu 500 de bucăți/palet. Valabil doar pe teritoriul României (la cerințe speciale se poate negocia și pentru magazine externe, în funcție de locația acestora).

Fiecare model de mătură vine ambalată în legături a câte 10 unități/legatură. Acest lucru facilitează manevrarea acestora și în același timp usurează stocarea lor în spații mai restrânse.

Opțional se poate adăuga o folie de protecție pe mătură, aceasta urmând să ofere o protecție împotriva șifonării și o rezistență mai bună la stocarea pe raft, oferind un aspect mai comercial produsului final. Tot în scopul creșterii aspectului comercial, măturile noastre sunt gravate cu brandul propriu, oferind astfel produsului o încredere și o prezentabilitate mult mai ridicată.

ÎN PROCESUL DE CREARE A COZILOR DIN LEMN, NE LĂSĂM GHIDAȚI DE PERFECȚIUNE

Ne aliniem cu Excelența înainte de a selecta fiecare bucată din lemn care urmează să fie preluată și prelucrată cu atenție, astfel încât produsul final să atingă potențialul său maxim.
Întrebări frecvente

Află răspunsurile
celor mai frecvente întrebări

Care este procesul de fabricație al cozilor?

Trunchiurile de copac sunt curățate și introduse în fabrică, urmând ca utilajele specializate să le fragmenteze în așa fel încât să poată fi transformate în cozi de mai multe dimensiuni. După finisarea acestora, li se adaugă filetul potrivit și sunt cosmetizate astfel încât suprafața lor să fie netedă, apoi sunt pregătite pentru transport.

Ce se întâmplă cu deșeurile lemnoase?

Nimic nu se pierde, totul se transformă!

Deșeurile lemnoase care rezultă din procesul de fabricație al cozilor din lemn, sunt transformate în combustibil. Deținem un spațiu special pentru această operațiune, unde materialul lemnos care rămâne după fabricarea cozilor este procesat și transformat în peleți.

Ce sunt peleții?

Pe scurt, peletii sunt combustibili solizi ce răspund noilor cerințe de utilizare a energiei clean și regenerative, în formă de mici creioane (cu diametru intre 2-12 mm si o lungime medie de 3-5 cm), cu o umiditate sub 8%, dar o putere calorică de circa 4500kcal/kg. Peleții reprezintă astăzi alternativa de încălzire domestică cea mai curată. 

ADIDAC | Copyright © 2022 | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.

ADIDAC COMIMPEX SRL, Înreg. la Oficiul Reg. Com.
J05 /1783 /1994, CUI RO5731184, Salonta - Bihor, Romania.
BRD – Groupe Société Générale – Salonta
IBAN ROBRDE050SV03028500500