Termeni și condiții de utilizare

Site-ul www.www.maturisiunelte.ro, numit in continuare Maturisiunelte.ro, este proprietatea S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L inregistrata in registrul comertului prin J05/1783/1994 si RO5731184 , cont deschis la BRD Salonta. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina numita „Termeni si conditii”.

S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.maturisiunelte.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.maturisiunelte.ro este limitat, neexclusiv si revocabil si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.matusiunelte.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.maturisiunelte.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L pe site-ul www.maturisiunlete.ro, politica de preturi

S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.matusieunelte.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stoc sau in oferta curenta a importatorului. Preturile prezentate sunt actualizate periodic si includ TVA (19%) dar nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari al S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari al S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste, dar nu si limitat la functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare (Art.1276 cf. Cod Civil), drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt pozate in studio si sunt conforme cu produsele care urmeaza sa fie livrate. Datorita numarului mare de produse in anumite cazuri produsele prezentate si cele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Continutul www.maturisiunelte.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.maturisiunelte.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Comanda Produselor

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI. Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII. Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca societatea S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L ,in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
  2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L in cazul platii online;
  3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.

4. Plata Produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L se poate efectua:

  • la livrarea produselor prin firma de curierat rapid Urgent Cargus (ramburs)
  • cu cardul

5. Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus , in maxim 72 ore de la data validarii comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 72 de ore. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 72 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica zi. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10 – 17. Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

  • 20 RON 

Tarifele de mai sus se aplica pentru colete cu greutate intre 1 – 20kg. In cazul unui colet peste 20kg, vom contacta clientul in vederea discutarii variantelor de livrare. Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.maturisiunelte.ro

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L de la acest client.

6. Transferul Proprietatii Produselor

In afara de cazul in care este agreat in mod diferit de catre S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L si CLIENT, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate in magazine).

7. Garantia Produselor

Garantia comerciala este de 30 zile de la data achizitionarii produselor cu obligativitatea de a pastra factura de achizitie, dovada platii, ambalajul intact, respectiv instructiunile de utilizare primite in momentul achizitiei. Drepturile consumatorului sunt respectate in conformitate cu Legea nr. 449/2003, OG 21/1992 si cu Legea nr. 296/2004. Prin garantia acordata nu sunt afectate drepturile consumatorului prevazute de legislatia in vigoare. Expedierea produselor la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului. Daca S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu poate inlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Service-ul postvanzare si garantiile aferentele produselor sunt oferite de catre firmele importatoare. La achizitionarea produselor ce necesita garantie si service postvanzare primiti certificate de garantie oferite de importatorii marcii in Romania impreuna cu detalii pentru contactarea lor ulterioara.

Pentru orice informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi: Tel: .0748193641 Email: office@maturisiunelte.ro Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de www.maturisiunelte.ro prin S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, republicata cu modificarile anterioare, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata (2), cu modificarile si completarile ulterioare, Legea 148/2000 privind publicitatea, cu modificarile si completarile ulterioare, Lege 365 /2002 privind comertul electronic, republicata, HG 1308/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic, Lege nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor, cu modificarile ulterioare, Lege 193 din 06/11/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori, republicata (r2), cu modificarile ulterioare, Ordin nr. 72 din 11/03/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor, Legea 455/2001 privind semnatura electronica, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, Regulament 6/2006 emis de BNR, privind emiterea si utilizarea instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la tranzactiile cu aceste instrumente, asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania www.anpcnet.ro. Pentru detalii suplimentare va stam cu drag la dispozitie la Tel:0748193641 L – V: 10-18

8. Dreptul De Returnare A Produselor Cumparate

Consumatorul are dreptul sa NOTIFICE in SCRIS comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, conform OUG 34/2014 privire la regimul juridic al contractelor la distanta. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile in scris la sediul social: Str Gh.Baritiu 15/a, Salonta,Bihor sau adresa de e-mail: office@maturisiunelte.ro ale comerciantului S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L orar: L – V: 10 – 18

Conform legislatiei in vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai dupa NOTIFICAREA in SCRIS a comerciantului, in AMBALAJUL ORIGINAL si fara a fi fost FOLOSIT, insotit de toate etichetele si documentele aferente primite in momentul livrarii comenzii. Plata transportului de retur revine in exclusivitate clientului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. sau fara ambalajul original. Adresa de destinatie pentru coletele retur este: Salonta,Cantacuzino, nr 22

9. Comentariile Utilizatorilor Pe Site-ul www.maturisiunelte.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.maturisiunelte.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Site-ul www.maturisiunelte.ro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.maturisiunelte.ro. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.maturisiunelte.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

11. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.maturisiunelte.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Dezabonarea de la newsletter-ul www.maturisiunelte.ro se efectueaza in maxim 48 de ore conform legislatiei in vigoare. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic (Legea nr. 365/2002) in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.maturisiunelte.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.maturisiunelte..ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Politica De Confidentialitate

S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr………………………………….. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@maturisiunelte.ro . S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.maturisiunelte.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. Informatiile furnizate catre S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  • dreptul de a cere S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@maturisunelte.ro www.maturisiunelte.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.maturisiunelte..ro in scopul precizat in prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.maturisiunelte.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.maturisiunelte.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.maturisiunelte.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

13. Dispozitii Finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.maturisiunelte.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.maturisiunelte.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

14. Disclaimer

Continutul materialelor oferite in acest site este strict informativ. Informatiile oferite in acest site nu tin loc de recomandare medicala. Rezolvarea concreta a problemelor dvs. necesita ajutorul unor cadre competente specializate dintr-o institutie autorizata. Administratorul site-ului, S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va garanteaza acuratetea informatiilor oferite.

15. Declaratie De Conformitate

S.C. ADIDAC COMIMPEX S.R.L in conformitate cu art. 5 din H.G. nr 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, declara pe propria raspundere ca asigura si garanteaza faptul ca produsele si/sau serviciile prezentate pe acest site spre cumparare, nu pun in pericol viata, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele nationale si internationale in domeniu.

ADIDAC | Copyright © 2022 | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.

ADIDAC COMIMPEX SRL, Înreg. la Oficiul Reg. Com.
J05 /1783 /1994, CUI RO5731184, Salonta - Bihor, Romania.
BRD – Groupe Société Générale – Salonta
IBAN ROBRDE050SV03028500500